Посета делегације ВВОСС Војнообавештајној агенцији

Делегација од 14 представника Удружења ветерана војнообавештајне службе Србије посетили су 30. маја Војнообавештајну агенцију. 

Заменик директора ВОА пуковник Зоран Стојковић пожелео је добродошлицу ветеранима обавештајне службе рекавши да су врата Агенције увек отворена за њих.

„Многи од вас провели су скоро цео радни век у војнообавештајној служби, што је вредно сваког поштовања. Војнообавештајна агенција ће наставити да подржава активности Удружења, у складу са могућностима. Наставићемо сарадњу и надам се да ће убудуће бити више оваквих сусрета“, нагласио је пуковник Стојковић.

Председник Управног одбора Удружења генерал-мајор у пензији Радослав Шкорић захвалио се на гостопримству и рекао да су ветерани, без обзира на то што су у пензији, и даље спремни да помогну и пруже подршку систему безбедности.

Он је у име Удружења ветерана војнообавештајне службе Србије заменику директора ВОА пуковнику Стојковићу уручио медаљон те организације.

Представницима Удружења су током посете представљене значајније активности Агенције са посебним освртом на организационе промене и захтеве који се пред њу постављају. Одржана је и кратка презентација о безбедносној ситуацији на Западном Балкану.

Оставите одговор